Achter de naam Euregio HabetsRoyen accountants & belastingadviseurs, schuilen velen namen c.q. vele medewerkers.

Maak op een leuke manier kennis met onze medewerk(st)ers! Iedere maand stellen we een van hen voor.

Deze maand in gesprek met Glenn Wenders en Ton Penders

Aangenaam – Glenn Wenders & Ton Penders

De ontmoeting met Glenn Wenders en Ton Penders vindt niet plaats bij een van de kantoren van Euregio HabetsRoyen, maar bij de brandweerkazerne in Margraten. Beide heren zijn namelijk lid van de vrijwillige brandweer. Hoe gaaf is dit?

Lees verder!

Aangenaam – Ger van Geffen

Ger is 56, getrouwd en heeft 2 kinderen en een labrador die altijd vrolijk kwispelt als hij thuis komt. Ruim 32 jaar maakt Ger al deel uit van het Euregio HabetsRoyen team en haar juridische voorgangers. Niet verwonderlijk dat hij al heel wat veranderingen heeft meegemaakt.

Lees verder!

Aangenaam – Esther Lemmens

‘Een veertiger die heel gelukkig is met haar man, haar 2 jongens en die al 15 jaar met plezier voor Euregio HabetsRoyen werkt. Begonnen in Valkenburg, toen naar kantoor Vilt en sinds kort weer terug in Valkenburg. Een “vertrouwde” plek die hartstikke goed bevalt.’ Esther straalt er weer bij.

Lees verder!

Aangenaam – Maurice Schols

Maurice is 46 jaar en werkt al meer dan 22 jaar bij Euregio HabetsRoyen. ‘Na mijn stage ben ik als boekhouder gestart. Dat was in de tijd dat Math Royen nog de scepter zwaaide. Ik ben nooit meer weg gegaan, want het beviel mij bijzonder goed.

Lees verder!

Nina Hoonings, aangenaam

Aangenaam – Nina Hoonings

Op die ‘vervelende vraag’, geeft ze toch snel duidelijkheid. ‘Ik ben 22 jaar jong, een bezig bijtje en volgens mij bijna altijd vrolijk! Tijdens de opleiding voor directiesecretaresse, heb ik bij Euregio stage gelopen en na de opleiding ben ik hier gestart. Inmiddels zo’n twee jaar geleden. Ik werk fulltime en heb de leukste baan van het kantoor!’

Lees verder!